Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Presentatie wedstrijdshirts seizoen 2024-2025

Presentatie wedstrijdshirts seizoen 2024-2025

Op donderdagochtend stond de presentatie van de nieuwe shirts voor seizoen 2024-2025 op de agenda. Op de Vijverberg werden de nieuwe shirts gepresenteerd aan een aantal genodigden.

Het blauwwitte thuistenue heeft een knipoog naar de stad Doetinchem, terwijl de Achterhoekse vlag nadrukkelijk terugkomt in het groene uitshirt.

“Ik denk dat het laat zien waar we als club voor staan”, zegt Michael Ogubai, directeur algemene zaken van de Doetinchemse voetbalclub. “Een club van de regio, als je kijkt naar de kleuren van de Achterhoek. En in het thuisshirt zie je het wapen en de kleuren van Doetinchem.”

Op de voorzijde prijkt Onverwachte Hoek als shirtsponsor. Dit is een samenwerking tussen Achterhoekse bedrijven, maatschappelijke organisaties en gemeenten om nieuwe arbeidskrachten te trekken. Die sponsoring gaat als het aan regiovoorzitter en de Doetinchemse burgervader Mark Boumans ligt nóg een jaar langer door.

“Dit is het derde seizoen en ook voor de dames worden we sponsor. In dat kader willen we nog een jaar langer doorgaan, want we gaan ook door met de campagne Onverwachte Hoek. Maar goed, als de club promoveert, komt er waarschijnlijk een sponsor voorbij die meer geld heeft. Dan maken we graag een plekje vrij.”

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Helmond Sport

Helmond Sport

Vrijdag 13 september, aanvang 20:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X